Rukousten koru

Rukousten korun jokainen osa ja luonnonkivihelmi kootaan toisiinsa rukouksien kera. Rukouksen värähtely ja luonnonkivien hoitavat vaikutukset nostavat kantajansa värähtelyä, puhdistavat ja hoitavat.

Luonnonkivihelmet kantavat Äiti maan voimaa ja rukouksen sanotaan olevan sydämen puhetta Jumalalle. Pyhät symbolit ja voimaeläinsymbolit tuovat oman voimansa koruun. Rukousten korussa nämä kolme voimakasta elementtiä yhdistyvät.

Korua voit käyttää niin arjessa kuin juhlassa. Voit meditoida sen kanssa tai käyttää sitä rukousnauhana. Anna korun viedä sinut matkalle sisäiseen Jumalalliseen viisauteen.

Valmis Rukousten koru koostuu useista kymmenistä ääneen lausutuista rukouksista. Koru siunataan kantajansa korkeimmaksi parhaaksi.

Koruja tehdään myös tilaustyönä. Tilaustyönä tehdyt korut tehdään intuitiivisesti. Pyynnöstäsi voin käyttää haluamaasi rukousta. Ota yhteyttä henkilökohtaiseen suunnitteluun.

Rukousten koru on oiva hankinta myös lahjaksi esimerkiksi syntymä- tai ystävänpäiväyllätyksenä takaste-, rippi-, tai ylioppilaslahjana.

Rannekorut 59-100 € (sis. ALV:n 24 %)
Korvakorut 25-39€ (sis. ALV:n 24 %)
Amuletit 39€ (sis. ALV:n 24 %)
Elämäni-korut 62€ (sis. ALV:n 24%)
Tuoksuni-korut 69€ (sis. ALV:n 24%)
Malat 129-400€ (sis. ALV:n 24%)
Isot tilaustyöt tarjouksen mukaan.

nappi_tee_tilaus

Rukousten koru kanavointi

Rukousten korun mukana voit tilata myös kanavoinnin. Kanavoin oppaiden viestiä sinulle juuri tähän hetkeen. Kanavointi on lyhimmillään A5-sivun mittainen.
Jos tilaat korun ja kanavoinnin lahjaksi, tulee sinulla olla lahjan saajan lupa kanavointiin.
Kanavointi koruun: korun hinta + 49 € (sis. ALV:n 24 %)

Yleistä tilaamisesta, toimituksesta ja maksuista

Tilauksia voit tehdä laittamalla viestiä numeroon laura.juusela@gmail.com, puhelimitse numerosta 050-5466078 tai yhteydenotto-lomakkeella. Rukousten korun FB-sivuilta pääset katsomaan myytävissä olevia jo valmiita korujen kuvia. Intuitiivisesti tehdyt korut tehdään juuri tilaajalle sopivin energioin. Kaikki korut sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Emme luovuta henkilö- tai osoitetietoja kolmansille osapuolille ja emme käytä niitä mainostamisessa ilman asiakkaan lupaa. Säilytämme vain asiakkaiden nimi- ja osoitetiedot, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja tiedot tilauksista järjestelmässämme. Näihin tietoihin pääsee vain omistaja itse.

Korut lähtevät kerran viikossa Postin kautta, keskiviikkoisin (lukuun ottamatta loma-aikoja). Postin toiminta voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus (tämä ei koske tilaustyönä intuitiivisesti tehtyjä koruja). Tuotteet lähtevät aina ehjinä ja hyvin pakattuina. Tuotteen hajotessa Postin kuljetuksen aikana, ottakaa välittömästi yhteyttä lähipostiinne ja tehkää vahinkoilmoitus. Emme vastaa kuljetuksessa hajonneista tuotteista, mutta voit silti ottaa yhteyttä niin autamme mielelläni tilanteen ratkaisemiseksi. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

Alle 100€ tilausten postikulut ovat Suomeen 2,90€/lähetys. Yli 100€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi Suomeen.
Maksaminen tapahtuu tilille joko ennen korun toimitusta tai laskulla sähköpostiin kun koru on lähtenyt tilaajalle.

nappi_tee_tilaus

Korukutsut

Korukutsut ovat mukavaa yhdessäoloa. Voit kutsua minut kotiisi esittelemään Rukousten koruja sinulle ja ystävillesi. Aikaa on hyvä varata noin 2 tuntia. Tilaisuudessa kerron Rukousten korun syntytarinan ja esittelen korut. Lopuksi ohjaan kanavoidun meditaation. Kutsuilla ei ole ostopakkoa.

nappi_hinnasto