Minulle on tärkeää, että jokainen ihminen saisi elää iloista, oman näköistä elämää. Siksi haluan auttaa ihmisiä päästämään irti turhista taakoista ja rajoituksista, tuntemaan iloa, rakastamaan enemmän itseään sekä löytämään oman voimansa.

Minä

Olen Laura Juusela. Työskentelen energiahoitajana, vyöhyketerapeuttina, naurujoogaohjaajana ja meditaatio-ohjaajana. Vapaa-aikani kuluu harrastusteni parissa. Perheeni, ystäväni, elämästä hullaantuminen, ilo, matkustelu, eläimet, jooga, henkisten asioiden opiskelu ja meditaatio ovat lähellä sydäntäni.

Intohimonani on elämän kokonaisvaltaisen ymmärtämisen oppiminen. Se sai alkusysäyksen jooga-harrastuksestani. Matkustin Intiaan vuonna 2009 tarkoituksenani harjoitella astanga-joogaa. Toisin kuitenkin kävi. Päädyin ashramiin, jossa tutustuin naurujoogaan. Siitä sai alkunsa tieni naurujoogan parissa. Valmistuin naurujoogaohjaajaksi kesäkuussa 2010. Kehitän itseäni erilaisilla kursseilla esim. improvisaatio-, klovni- ja ilmaisutaitokursseilla. Naurujoogan jälkeen kiinnostuin vyöhyketerapiasta. Hakeuduin opiskelemaan vyöhyketerapiaa ja valmistuin vyöhyketerapeutiksi Kairon Instituutista vuonna 2012.

Uskon, että maailmassa on muitakin ulottuvuuksia kuin vain näkyvä maailmamme. Tämä tietoisuus johdatti minut opiskelemaan energiahoitoa keväästä 2011 alkaen. Opiskeluni energioiden ja henkisten asioiden parissa jatkuu edelleen.

Iloista virtaa elämääsi toivottaen,

Laura Juusela