HOITOMUODOT

Theta-healing

Henkisen, fyysisen ja tunnekehon eheyttäminen

Jos olet valmis tuulettamaan uskomuksia ja vapautumaan mielesi kahleista tai haluat saada positiivista muutosta ja terveyttä elämääsi, kannattaa tulla kokeilemaan Theta Healing-hoitoa.

Theta Healing-hoidossa puramme uskomuksia, negatiivisia tunteita ja pelkoja jotka rajoittavat, sairastuttavat ja vähentävät kokonaisvaltaista hyvinvointiasi niin henkisen, fyysisen kuin tunnekehon tasolla. Rajoittavat uskomukset ovat esteenä esimerkiksi fyysiselle parantumisellemme, raha-asioissa, itsemme arvostamisessa, elämäntehtävän löytämisessä tai oman voiman löytämisessä.

Osa uskomuksistamme, ajatusmalleistamme ja asenteistamme ovat tiedostamattomia. Osan uskomuksista tiedostamme, mutta emme välttämättä edes tiedä mistä ne kumpuavat. Imemme uskomuksia itseemme esimerkiksi muiden sanoman perusteella. Muistuuko mieleen, että sinulle on pienenä sanottu: ”oletpa sinä aina niin ilkeä” tai ”kiltit tytöt ovat hiljaa ja käyttäytyvät nätisti”? Jo yksikin toisen sanoma asia voi jäädä uskomukseksesi. Nämä mieleemme kerätyt uskomukset voivat sairastuttaa meitä eri tasoilla.

Kinesiologisen lihastestauksen avulla voimme helposti testata, mitkä uskomukset vaikuttavat meissä. Uskomukset voivat olla tiedostamattomia tai tiedostettuja. Hoidon jälkeen voimme testata uskomukset uudelleen, ja nähdä niiden poistuneen meistä.

Theta Healing-hoito on nopea ja mukava tapa saada apu sinua rajoittaviin, kiinnipitäviin uskomuksiin. Hoidossa työskentelemme aivojemme rentoutuessa Theta-taajuudelle. Näin pääsemme helposti yhdistymään Alkulähteen parantavaan ja eheyttävään energiaan. Hoitojen määrää riippuu hoidettavasta asiasta. Joillekin kerta riittää ja joidenkin asioiden kanssa voidaan tarvita useampi kerta.

Vapauta itsesi ja aloita puhtaalta pöydältä!

nappi_hinnastonappi_ajanvaraus

Vyöhyketerapia

Kokonaisvaltaista ihmisen hoitoa.

Vyöhyketerapia on ikivanha hoitomuoto, jonka juuret ulottuvat tuhansien vuosien taakse niin intiaanien, egyptiläisten että kiinalaisten historiaan. Vyöhyketerapiassa on perinteisesti ajateltu, että ihmisen keho heijastuu kokonaisuudessaan esim. jalkaterään, kämmeneen tai korvaan.

Modernissa vyöhyketerapiassa (MVT) käsitellään ihmistä kokonaisvaltaisesti. Tässä hoitomuodossa ihminen nähdään ajattelun, tunteiden ja kehon kokonaisuutena. Myös perimän vaikutukset huomioidaan.

Hoidossa käytetään vyöhykeratahierontaa ja polaarista painantaa. Hoitoon kuuluvat myös klassiset vyöhykejärjestelmät: jalkaterä, kämmen ja korva. Apuna voidaan käyttää myös magneetteja. Hoito voi olla kestoltaan 1-2 tuntia.

Moderni vyöhyketerapia sopii kaikille vauvoista vanhuksiin. Hoidossa käsitellään koko kehoa eikä pelkästään hoidettavaa aluetta. Moderni vyöhyketerapia sopii jännitystiloihin, kipu- ja särkytiloihin, tuki- ja liikuntaelinongelmiin. Hoito rentouttaa, auttaa aineenvaihduntaongelmissa, edesauttaa kuona-aineiden poistumista, tasaa mielialaa. Modernia vyöhyketerapiaa käytetään myös moniin muihinkin kehon epätasapainotiloihin.

nappi_hinnastonappi_ajanvaraus

Energiahoidot

Elämän kaikki osa-alueet ovat energiaa. Osa energiasta on tiheämpää ja osa kevyemmin muodostunutta.

Energiahoito on yleisnimitys hoidoille, joissa ohjataan parantavaa elämänenergiaa hoidettavalle. Energiahoidoissa voidaan käyttää useita erilaisia tekniikoita. Energia ohjautuu juuri sinne, missä sitä kulloinkin tarvitaan.

Meillä on vapaus valita juuri meille parhaiten soveltuva ja kutsuva hoitomuoto. Se tapahtuu kuuntelemalla omaa viisasta kehoa, sielua ja sydäntä. Tätä kautta voimme tulla tietoiseksi kehon ja mielen resonoinnista (tietylle,) juuri oikealle energiahoitomuodolle. Mieti myös mitä haluat hoidolta. Käytä omaa erottelukykyäsi ja pohdi, mikä olisi juuri sinulle paras hoitomuoto. Yksi hoitomuoto ei ole toista parempi eivätkä erilaiset hoidot sulje toisiaan pois.

Joskus hoidot nostavat kipeitä tai ärsyttäviä tunteita pintaan ja näitä tunteita voi joutua käymään läpi. Ihmisen luonnollinen perustila on ilo, rakkaus, vapaus ja harmonia. Energiahoidoilla pyritään auttamaan sinua pääsemään tähän tilaan. Valosta ja rakkaudesta tuleva hoito on aina kaunista.

Sivuillani esitellään energiahoitomuodot, joiden avulla voin tällä hetkellä palvella sinua puhtaalla sydämellä. Nämä hoitomuodot tuntuvat tällä hetkellä omimmiltani. Hoitomuotoja voi tulla matkan varrella lisää tai ne voivat muuttaa muotoaan. Kuten tiedämme, elämän ja energian kuuluu virrata eikä seistä.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi kokeilemaan energiahoitoja!

nappi_hinnastonappi_ajanvaraus

Reiki

Reiki on hoitomenetelmä, jossa energiaa kanavoidaan käsien kautta. ”Reiki” on japania, ja ”Rei” tarkoittaa universaalia, maailmankaikkeuden energiaa ja ”Ki” viittaa ihmisessä virtaavaan elämän voimaan. Kun elämän voiman taso on korkealla ja se virtaa kehossa vapaasti, ihminen tuntee itsensä terveeksi ja hyvinvoivaksi.

Reiki vaikuttaa avaamalla kehon energiakanavia ja antamalla hoidettavalle lisää energiaa ja tasapainottaa kehon omia energioita. Näin kehon oma vastustuskyky kasvaa, kehon oma parantamiskyky aktivoituu ja stressi vähenee.

Henkisellä ja tunnetasolla Reiki puhdistaa ja poistaa kielteisiä tunteita, tuo iloa ja energiaa elämään, kehittää luovuutta, tasapainoisuutta, mielenrauhaa, itsetuntemusta, muistia ja intuitiota.

Reikihoidossa asiakas makaa hoitopöydällä vaatteet yllään ja hoitaja asettaa kätensä terapeuttisessa asennossa kevyesti tiettyihin, ennalta määrättyihin kehon kohtiin. Hoito aloitetaan tavallisesti otsasta tai silmien päältä asiakkaan maatessa selällään ja sen jälkeen hoitaja siirtää kätensä seuraavaan kohtaan, yleensä päälaelle tai ohimoille. Selinmakuulla käydään koko keho jalkoihin asti, sitten sama toistetaan päinmakuulla. Näin varmistetaan energian kulkeutuminen juuri sinne missä elämän voimaa tarvitaan.

Hoidossa voi tuntea energian virtauksen ja esim. lämmön tunnetta sekä syvää rentoutta.

nappi_hinnastonappi_ajanvaraus

Intuitiivinen parantaminen

Intuitiivisessa parantamisessa työskennellään henkimaailman auttajien kanssa. Henkimaailman auttajat ovat lähtöisin Valosta ja rakkaudesta. Nämä auttajat, joita kutsutaan myös oppaiksi, voivat olla enkeleitä tai muita auttajia. Hoidon aikana auttajat ympäröivät hoidettavan ja he hoitavat häntä rakkaudella, ymmärryksellä ja tavalla, joka on hoidettavan korkeimmaksi parhaaksi tällä hetkellä. Intuitiivista parantamista voidaan kutsua myös nimellä intuitiivinen energiahoito.

Hoidon aikana minulle näytetään mahdollisesti oppaita, voimaeläimiä, symboleja ja energioiden liikkeitä. Kerron näkemäni sinulle hoidon aikana. Jos henkimaailman auttajilla on sinulle jotain kerrottavaa, välitän (kanavoin) tämän sanoman sinulle. Hoidon kestoa ei voi etukäteen tietää, sillä se vaihtelee hoidettavien kesken. Jokainen hoidettava saa juuri sen pituisen hoidon kuin sillä hetkellä tarvitsee. Vaikka hoitosi olisi kestoltaan lyhyt, ei se tarkoita, ettei sillä olisi vaikutusta. Hoitamista voi myös alkaa tapahtua jo ennen hoitoa ja varsinaisen hoidon jälkeen. Hoidon jälkeen voimme keskustella kokemuksistasi. Sinä ja auttajat teette paranemistyön yhdessä, minä toimin hoidon ”välitystoimistona” auttajilta sinulle. Hoidot voidaan tehdä myös kaukohoitoina jolloin saat kirjallisen kanavoinnin/selvityksen hoidon kulusta.

Olet lämpimästi tervetullut hoitoon!

nappi_hinnastonappi_ajanvaraus

Intuitiivinen energiahoito + konsultointi

Tässä yhdistyy energiahoidon hyödyt ja keskustelu. Voimme keskustella esim. sinua askarruttavista henkisistä kysymyksistä ja opetella erilaisia energiaharjoitteita. Tässä kuuntelemme intuitiota ja annamme sen ohjata tekemistä tämän 2 tunnin aikana. Voimme myös avata ja purkaa hoidossa tapahtuneita asioita.

nappi_hinnastonappi_ajanvaraus

Atlantiksen kultainen polku energiahoito/aktivointi

Tämä hoito on kanavoitu energiahoito, jossa avaamme meissä olevia Atlantiksen aikaisia koodeja. Näiden koodien auetessa, olemme jälleen lähempänä kykyjämme ja pystymme paremmin ottamaan kaiken potentiaalimme käyttöön. Energiakehomme ja fyysinen kehomme virittäytyy hienojakoisemmalle taajuudelle, jotta se palvelisi paremmin meitä ja koko universumia. Näin pystymme jälleen paremmin muistamaan ja tiedostamaan tarkoituksemme tässä elämässä. Tietoisuutemme avautuu myös uudelle tasolle ja mielemme esteet väistyvät. Hoito on juuri sellainen kuin se sinulle tähän hetkeen on tarkoitettu.

nappi_hinnastonappi_ajanvaraus

 

 

Naurujooga

Etkö millään keksi itsellesi tai ystävillesi mielekästä ja hauskaa tekemistä? Puuttuuko polttareilta/synttäreiltä/läksiäisistä/muista juhlista ohjelma? Onko yrityksesi kokeillut jo kaikki mahdolliset työhyvinvointia edistävät luennot tai tapahtumat?

Ei hätää, nauratan niin yksityis-, yritys- kuin erityisryhmiäkin. Jokaiselle ryhmälle räätälöidään juuri omaan tilaisuuteensa sopiva naurujoogasessio. Kestoltaan naurujooga voi olla 15 minuutista 2 tuntiin. Vaikka olet joskus jo ollutkin naurujoogassa, se ei menoa haittaa, sillä jokainen naurujoogatunti on aina ainutkertainen kokemus. Toimialueenani on koko Suomi.

Terveysvaikutukset

Naurua ja hyvää mieltä

Kannattaa myös pitää mielessä naurun terveysvaikutukset. Nauru mm. rentouttaa kehon ja mielen sekä toimii stressin ehkäisijänä ja laukaisijana. Kunnon nauru alentaa myös verenpainetta ja lievittää kipua sekä vahvistaa elimistön vastustuskykyä. Nauru pistää verenkiertoon vauhtia ja auttaa myös astman ja keuhkoputken tulehduksen hoidossa.

Nauru myös lisää avoimuutta ja vuorovaikutustaitoja ihmisten välillä sekä vahvistaa ja lisää me-henkeä. Nauru elvyttää, sekä lisää luovuutta ja iloa elämään.

Naurujoogassa on lupa hassutella ja nauraa!

nappi_hinnastonappi_ajanvaraus

Meditaatio

Meditaatio on olemista läsnä tässä hetkessä ja itsessä. Keho ja mieli rentoutuvat ja kuulet sielusi äänen.

Jokainen meditaatio lähtee hengityksestä ja yksinkertaisimmillaan voit vain sulkea silmäsi ja hengitellä rauhassa. Meditaatiolla on tutkitusti useita terveysvaikutuksia. Päivittäinen meditaatio tuo sinut lähemmäksi itseäsi ja auttaa myös fyysisissä oireissa. Meditaation avulla esimerkiksi stressi lievittyy, verenpaine alenee ja mieli selkeytyy.

Ohjaan kanavoituja meditaatioita, joten jokainen kerta on omanlaisensa. Voin tulla kotiisi pitämään esim. ystävillesi ja sinulle meditaatiohetken. Meditaatiot sopivat myös hyvin työelämän paineissa puurtaville työyhteisöille.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeisiin sopiva meditaatio!

nappi_hinnastonappi_ajanvaraus