Äiti Hämeenlinnasta

Laura on hoitanut perhettämme (minä, mieheni ja lapset) useita kertoja Theta healingilla ja hoidot jatkuvat edelleen. Lauran hoidot ovat miellyttäviä ja voimallisia. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Lauran hoitoihin ja niiden tuomiin tuloksiin.

Voin myös lämpimästi suositella Lauran naurujoogaa ja ihania Rukousten koruja!

Elisa

Hoitotilanteessa Laura tuo omalla energiallaan rauhallisen olotilan, jossa pystyy pureutumaan oman minän osa-alueisiin mihin haluaa parannusta. Hänellä on myös lahja aistia ihmisten parannuskohteita, jos niitä ei itse näe. Laura on hoitanut monta ’jumia’ ja helpottanut omaa elämääni paljon. Suosittelen Lauran hoitoa lämpimästi. Hän on helposti lähestyttävä ja lämmin ihminen.

Voin suositella lämpimästi myös Lauran tekemiä rukouksenkoruja, ne tuovat päiviini tyylikkyyttä ja turvaa.

Eeva

Kiitos Laura hoidoistasi ja mahtavista rukouksen koruistasi!

Olen saanut nauttia Lauran ammattitaitoisesta hoidosta ja huolenpidosta jo muutaman vuoden ajan. Lauran hoidot ovat olleet minulle avaavia, puhdistavia ja rentouttavia.

Olen saanut käydä hänen hellässä hoivassa läpi entisiin elämiini liittyviä traumoja sekä kohdannut myös tämän elämän haasteita. Huimin kokemukseni liittyy siihen kun sain tunteen uudelleensyntymisestä, niin voimallinen oli eräs hoitokokemukseni.

Lauran jatkuva tutkiva itseään kehittävä ote hoitotyöhön on selvästi vienyt hänen auttamispotentiaaliaan eteenpäin. Jatkuva Lauran uudistuminen ja itsensä huoltaminen on tuntunut myös hoidoissani. Olen voinut luottavaisin ja avoimin mielin antautua hänen hoiviinsa.

Olen myös tuntenut Lauran Rukousten korujen puhdistavan ja parantavan energian. Lauran tekemä rannekoru rauhoittaa ja selkiinnyttää minun ajatuksiani, käytän sitä erityisesti haasteellisissa tilanteissa. Olen niitä myös hankkinut läheisilleni, tuovat ihmeitä mukanaan.

Lauran positiivinen ja rakkautta täynnä oleva elämänasenne tuo oman vivahteensa kohtaamisiin, tunnen olevani Valon ja Rakkauden ympäröimänä kohdatessani hänet.

Kiitos Laura, kiitos, kiitos <3.

Nina

Kävin Lauralla vyöhyketerapiahoidossa. Sain yhden tunnin aikana merkittävän avun akuuttiin työstressiin. Laura on ihmisläheinen ja helposti lähestyttävä ja tekee työtänsä täydellä sydämellä.