Rukousten koru

Rukousten korun jokainen osa ja luonnonkivihelmi kootaan toisiinsa rukouksien kera. Rukouksen värähtely ja luonnonkivien hoitavat vaikutukset nostavat kantajansa värähtelyä, puhdistavat ja hoitavat.

Luonnonkivihelmet kantavat Äiti maan voimaa ja rukouksen sanotaan olevan sydämen puhetta Jumalalle. Pyhät symbolit ja voimaeläinsymbolit tuovat oman voimansa koruun. Rukousten korussa nämä kolme voimakasta elementtiä yhdistyvät.

Korua voit käyttää niin arjessa kuin juhlassa. Voit meditoida sen kanssa tai käyttää sitä rukousnauhana. Anna korun viedä sinut matkalle sisäiseen Jumalalliseen viisauteen.

Valmis Rukousten koru koostuu useista kymmenistä ääneen lausutuista rukouksista. Koru siunataan kantajansa korkeimmaksi parhaaksi.

Koruja tehdään myös tilaustyönä. Tilaustyönä tehdyt korut tehdään intuitiivisesti. Pyynnöstäsi voin käyttää haluamaasi rukousta. Ota yhteyttä henkilökohtaiseen suunnitteluun.

Rukousten koru on oiva hankinta myös lahjaksi esimerkiksi syntymä- tai ystävänpäiväyllätyksenä takaste-, rippi-, tai ylioppilaslahjana.

Korun hinta on 59 € (sis. postituksen kotimaassa ja ALV:n 24 %)

nappi_tee_tilaus

Rukousten koru kanavointi

Rukousten korun mukana voit tilata myös kanavoinnin. Kanavoin oppaiden viestiä sinulle juuri tähän hetkeen. Kanavointi on lyhimmillään A5-sivun mittainen.
Jos tilaat korun ja kanavoinnin lahjaksi, tulee sinulla olla lahjan saajan lupa kanavointiin.
Koru kanavointi 89 € (sis. postituksen kotimaassa ja ALV:n 24 %)

nappi_tee_tilaus

Korukutsut

Korukutsut ovat mukavaa yhdessäoloa. Voit kutsua minut kotiisi esittelemään Rukousten koruja sinulle ja ystävillesi. Aikaa on hyvä varata noin 2 tuntia. Tilaisuudessa kerron Rukousten korun syntytarinan ja esittelen korut. Lopuksi ohjaan kanavoidun meditaation. Kutsuilla ei ole ostopakkoa.

nappi_hinnasto